România cap de afiș în prostituția internațională

România cap de afiș în prostituția internațională

0 73

Destrămarea rețelei internaționale de proxenetism și prostituție la Monpellier a cutremurat presa internațională dar și autoritățile române incapabile să ia măsuri cât de cât eficiente în stăvilirea fenomenului. Interpolul a destructurat această imensă rețea cu ramificații în Franța, Italia(se putea?), Columbia, Spania și România.
Fetele lovite de soartă erau racolate în America de Sud și România, prostite să migreze în Franța în căutarea unei vieți mai bune, unde erau sechestrate, bătute și obligate să se prostitueze, sub amenințări fizice la adresa lor și a familiilor lor, greu de descris.
Proxeneții erau în principal din Columbia, patria cartelurilor internaționale de droguri, și din România, patria cartelurilor de proxenetism și prostituție, chiar și infantilă. Doar 30 de fete au fost salvate din câteva sute.

Marcel Velea, în prostia sa plenară, juca teatrul supravegherii interlopilor
Asta în timp ce prostănacul înfumurat de Velea, fostul ministru al Internelor, juca dramoleta supravegherii acerbe a clanurilor interlope, specializate în general în proxenetism și prostituție. De ce nu au reușit autoritățile române să controleze fenomenul infracțional care s-a întins ca un cancer în toată țara, nu este greu de întrevăzut.
Aceste clanuri, în special de romi, s-au specializat și au dobândit putere și protecție politică în special în timpul președinției damnate a lui Traian Băsescu.
Fostul președinte însuși declara hăhăit după cele două mandate, când a fost acuzat de Ion Cristoiu că a permis recrudescența clanurilor interlope de romi, la care Băsescu s-a referit franc ca fiind țigănești, că el a permis deplasarea acestora în străinătate și continuarea activității infracționale în toată Europa. S-a și autofelicitat că în schimb a scăpat România de ele.

Clanurile de interlopi exportate de Băsescu au exportat și româncele, ca sclave sexuale
Gândirea defectuoasă a infamului președinte s-a dezvăluit ulterior, cînd clanurile tocmai exportate prin grația prezidențială au recurs la exportarea și a cărnii de tun, adică a fetelor și femeilor României pe piețele internaționale de trafic de persoane, cu destinația prostituție. Ulterior PSD-ul din județele sudice ale României, prin baronii roșii, au permis și încurajat acest flagel pentru că veneau sume importante la partid de la aceste clanuri interlope. Situația a explodat la Caracal, iar implicațiile și reverberațiile cazului nu s-au stins nici astăzi. Cum nici nu s-au luat măsuri eficiente operativ, nu numai legislativ, pentru monitorizarea și dezintegrarea fenomenului infracțional, condamnat chiar de ambasadele străine.

Optimații din fruntea statului prea puțin interesați de acest flagel infracțional
Traficul de persoane nu a fost încă declarat amenințare la adresa securității naționale de către CSAT, deși Băsescu, în nemernicia lui, declarase presa independentă amenințare la adresa securității naționale!!.
Pur și simplu grija guvernului român se încheie în momentul în care persoana traficată pe piețele sclaviei sexuale internaționale a ieșit de pe teritoriul țării pe la vama Arad.
Scuzele continue și ipocrite precum și declinarea oricărei responsabilități a instituțiilor statului cu atribuții în combaterea fenomenului infracțional, gestionate politic, nu ne mai interesează demult. Nu le putem sancționa decât la urna de vot.

România pe o poziție rușinoasă și dezonorantă în lumea civilizată
Cert este că România a devenit cel mai important exportator de carne vie din Europa, depășind țări cu tradiție în domeniu, precum Ucraina și Ungaria.
O țară în care demografia este la pământ datorită prevalenței mortalității asupra natalității. O țară în care mortalitatea infantilă atinge cele mai înalte cote din Europa. O țară în care migrația în Occident a devenit sensul vieții oricărui tânăr.
Deci România, o țară a cărei poziție pe mapa infracționalității mondiale în acest domeniu a fost și este criticată la scenă deschisă de aliații europeni și nord-atlantici.
O poziție dezonorantă care-i dezonorează pe politicienii români din fruntea statului. Și de-aia nu mai pot ei. De noi și de amărâtele victime ale traficului de persoane. Politicieni ale căror suflete au fost extirpate odată cu accederea în structurile de putere ale statului și în Parlament. Definitiv și irevocabil.

Libiu Mateescu      

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.