România a învins și Anglia, la ,,europeanul” de tineret : 4-2!

România a învins și Anglia, la ,,europeanul” de tineret : 4-2!

0 143

După ce au învins Croația (4-1), „tricolorii” mici au mai produs o victimă la Campionatul European de tineret. O echipă selectă, cu fotbaliști de top, a fost învinsă de jucătorii lui Rădoi: Anglia!
Echipa noastră a câștigat, cu 4-2, pe Stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena, prin golurile marcate de Pușcaș (min.76, din penalti), I. Hagi (min. 85), Coman (min. 89 și min. 93).
În acest fel, echipa noastră Under 21 a adunat încă trei puncte și este cu un pas în semifinalele competiției!

Scorul a fost alb, până în min. 76, când s-a dictat penalti pentru România, după ce Florinel Coman a fentat și a fost faultat în careu de Kenny.
Pușcas a trimis fără emoții, în stânga portarului, pe jos, lângă bară și România conducea Anglia, cu 1-0!
Englezii au egalat însă foarte rapid: după o lovitură liberă, mingea a ajuns la Gray, care l-a învins pe Radu, cu un șut plasat, la colțul lung (1-1).

Echipa noastră a trecut din nou în avantaj, în min. 85, când Ianis Hagi l-a driblat elegant pe Tomori și a înscris cu un șut pe jos, la colțul scurt (2-1)!

Apoi, Tammy Abraham înscrie cu un șut pe jos, România fiind din nou egalată, la distanță mică de preluarea conducerii (2-2). C

e a urmat, rămâne, cu siguranță, în istoria fotbalului românesc…
Este vorba de două goluri de senzație ale echipei noastre de tineret, ambele fiind opera lui Florinel Coman.  
Primul, în min. 89, când a tras de la distanță, iar Henderson a scăpat  mingea în poartă și al doilea în al treilea minut de prelungiri, după un voleu de senzație, care a pus mingea la vinclu.
Scor final : 4-2 pentru România, care a adunat șase puncte la acest turneu final și este cu un pas în semifinale, avnd de jucat încă un meci în grupă, cu Franța.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.