Roman Brasov face REANGAJARI

Roman Brasov face REANGAJARI

0 52

Brasovul respira si pe timp de criza. Intr-o perioada cand mai toate firmele fac restructurari de personal sau isi trimit angajatii fortat in concediu fara plata, exista o firma care isi permite sa angajeze 2000 de persoane.
Firma la care facem referire este Roman Brasov, care a anuntat prin vocea patronului ei, omul de afaceri Ioan Neculaie, ca ii va reangaja pe cei 2.000 de salariati disponibilizati in acest an, in cazul unei cresteri semnificative a comenzilor, sustinuta de reluarea creditarii bancare. Acest anunt vine oarecum suprinzator in contextual in care firma brasoveana a inregistrat un an mai prost din punct de vedere al vanzarilor. Totusi, recenziile bune pe care autovehiculele Roman le-au primit in presa de specialitate occidentala a facut ca numarul comenzilor sa cresac si astfel 2000 de muncitori brasoveni vor trece mai usor de aceste vremuri grele.
Roman SA este controlata cu un pachet majoritar de 91,49% prin intermediul Pro Roman Brasov de catre unul dintre cei mai potenti oameni de afaceri din tara, Ioan Neculaie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.