Rezultatele la Bac, afisate si pe Internet

Rezultatele la Bac, afisate si pe Internet

0 70

Absolventii de liceu au aflat in acest weekend rezultatele pe care le-au obtinut la examenul de bacalaureat, sesiunea iulie 2007. Notele au fost afisate in jurul orei 11 in centrele in care au fost sustinute examenele. Cele mai slabe rezultate au fost la proba scrisa de limba si literatura romana. Cei mai multi elevi, insa, s-au declarat multumiti de notele obtinute.


Candidatii pot afla rezultatele partiale ale sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului si pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei si Cercetarii, la adresa http://bacalaureat.edu.ro/2007/rapoarte/rezultate/alfabeticrt/page_1.html.


Tot sambata, cei nemultumiti de note au avut posibilitatea de a depune contestatii pana la ora 20.00. Solutionarea acestora este prevazuta pentru perioada 8 – 9 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen-limita data de 10 iulie. Promovati la examenul de bacalaureat sunt cei care au obtinut cel putin nota 5.00 sau calificativul „admis” la probele orale, probele scrise sau practice de examen, si au media generala minimum 6.00.


?Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.