REVISTA 22 DESPRE BASESCU, ”BETIVUL” PRABUSIT PE SUB MASA: ”MAI E IN...

REVISTA 22 DESPRE BASESCU, ”BETIVUL” PRABUSIT PE SUB MASA: ”MAI E IN STARE SA NIMEREASCA USA PRIMARIEI?”

0 231

Teribil portret zugrăvit candidatului Traian Băsescu în pragul campaniei, în revista intelectualilor, ”22”, care altădată îl preamărea din zori în seară: bețivul incoerent prăbușit pe sub masă, care behăie și stîrnește jena celor din jur.

Pe la nunţi şi petreceri sunt sigur că l-aţi întâlnit pe acel domn mai în vârstă, invitat pentru că face parte din familie şi pentru că nu se face să nu îl chemi, care după câteva pahare în plus începe să se dea în spectacol. Se urcă pe ringul de dans şi începe să facă mişcări dezordonate pe care le numeşte dans, ia microfonul şi începe să behăie în el, se repede la sărbătoriţi şi îi umple de o afecţiune bahică nedorită.
Totul, spre marele amuzament al copiilor.
Ceilalţi invitaţi îl cam ştiu şi se prefac amuzaţi, ca să nu strice totul cu o ceartă, deşi sunt mai degrabă jenaţi de episod. Aşteaptă să treacă. Ceea ce se şi întâmplă.

De regulă, cineva cu oarecare autoritate îl calmează pe beţiv şi îl aşază într-un loc mai ferit. Apoi petrecerea continuă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar secvenţa rămâne ceva de povestit după, la o bârfă. Oricât voi supăra pe unii şi oricât de dură poate părea comparaţia, aceasta a fost imaginea cu care am asociat candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureştiului.
Câteva dintre intervenţiile sale de la unele televiziuni, remarcate de toată lumea, au confirmat-o. Incoerent şi, la un moment dat, prăbuşit pe sub masă, fostul preşedinte a arătat exact ca personajul despre care am scris mai sus”
 se arată într-un material publicat în Revista 22.

Cît despre venirea sa la primărie, publicația e la fel de nemiloasă:

”Unde anume vine şi dacă mai e în stare să nimerească uşa, nu mai spun. Pur şi simplu „modelul Băsescu” este depăşit. Din toate punctele de vedere. Ca o Dacie 1300, pe care o vopseşti ca să îi dai o faţă şi cu care încerci să intri pe autostradă”. (B.I.)

Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.