Revenire la metode represive

Revenire la metode represive

0 161

De ieri gata cu orice secrete in convorbirile cu mijloacele tehnicii moderne. Nu vom mai putea pune la cale nici rasturnarea lui Basescu si nici nu ne vom mai putea comunica, de la distanta, noua reteta de tocana de legume sau o noua pozitie in amor.Pana si banalele convorbiri ale babelor gurese vor fi inregistrate de operatorii de telecomunicatii,astfel acestia putand sa afle ultimul pret la ceapa degerata si cum nepoata lu’ Icsuleasa a luat un 3 la romana ca n-a scris nimic la extemporalul „Cum trecem strada”,cu toate ca ma-sa trecuse cu fata, chiar in dimineata aia pe rosu, iar specialistii vor cauta sa descifreze criptograme in vreo convorbire in care apare o noua metoda de a agasa vecinii care cresc gandaci de bucatarie.
Si e-mailurile vor fi supuse acestui tratament, astfel incat conspiratorii vor trebui sa-si coordoneze actiunile umbland pe jos si facand pe pelerinii sau apucandu-se de crescut porumbei voiajori.
Vor fi stocate si adresele expeditorului si destinatarului, cu ziua, ora, minutul si secunda convorbirii, precum si locul de unde se transmite si unde se receptioneaza.
Motivarea acestei magarii este aceea ca datele sa poata fi oricand puse la dispozitia procurorilor, in cercetarile lor, date care sunt stocate timp de sase luni. Cica asa vrea UE!
Oare aceasta sa fie urmarea infiintarii, in cadrul ministerului Turismului, a acelei directii speciale, destinate combaterii terorismului? Sau s-a plecat de la ideea ca terorismul (etc.!!!) sa fie combatut prin teroare?
Si uite cum ne intoarcem la metodele folosite de orice dictatura, cea mai recenta si cunoscuta noua fiind cea a regimului totalitar ceausist. Macar aia nu ascundeau elefantul sub rochita de privighetoare!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.