Restructurarea mai are de asteptat

Restructurarea mai are de asteptat

0 102

Nici in sedinta Guvernului de miercuri se pare ca nu a fost abordata tema restructurarii guvernamentale, chiar daca, marti seara, subiectul a fost atins intr-o discutie intre premierul Tariceanu si democratul Adriean Videanu.?


Desi deciziile in aceasta privinta sunt asteptate numai de la primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu nu s-a decis, inca, in privinta restructurarii Executivului, acuzand „presiunea” la care este supus de mass-media, de opozitie si chiar de propriul partid, spun surse liberale.


Pe de alta parte, liderii de grup parlamentar PNL din Camera Deputatilor si din Senat, vicepresedintii Crin Antonescu si Puiu Hasotti, au fost „insarcinati de la partid” sa decreteze „mobilizarea generala” in randurile deputatilor si senatorilor, pentru saptamana viitoare. „Nu se stie care este mobilul acestui demers, dar e clar ca vom fi cu totii in Bucuresti, chiar daca este saptamana de dinaintea Pastelui”, a spus unul dintre parlamentarii PNL.


Chiar daca Tariceanu i-ar fi spus lui Videanu ca inca nu s-a hotarat, ca vrea sa analizeze bine toate variantele si ca mai are nevoie de putin timp, democratul si-a informat colegii ca, din discutia avuta, „a simtit” ca noul Guvern va fi format exclusiv din PNL si UDMR.


?


Cativa ministri au declarat la sfarsitul sedintei Executivului de miercuri ca nu cunosc niciun detaliu cu privire la componenta viitorului Cabinet. Ministrul liberal al Culturii, Adrian Iorgulescu, nu crede ca va fi victima restructurarii pe care o pregateste premierul. Iar cei despre care s-a speculat ca ar putea face parte din noul Executiv spun ca nu cunosc detalii cu privire la componenta acestuia. „Daca va exista o discutie in privinta unei eventuale componente a Guvernului, va pot asigura clar ca nu ma voi duce la niciun minister la care sa fac figuratie”, a declarat Norica Nicolai, senator PNL.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.