« Reformarea » legii invatamantului

« Reformarea » legii invatamantului

0 102

Dupa o o lunga asteptare care a durat mai bine de trei luni, iata ca ministrul Cristian Adomnitei, desi acum cateva zile urma pare aca va parasi functia pe care o ocupa, vrea sa se faca util.


??????????? In acest scop, el a prezentat, ieri, noul proiect de Legi ale Educatiei. Pentru disecarea acestui pachet «?revolutionist?», vor fi prezente mai multe persoane importante ale vietii politice, presedintele, premierul, presedintii celor doua Camere ale parlamentului, dar si reprezentantii sindicatelor din invatamant si cei ai federatiilor studentesti.


??????????? Printre cele mai importante legi continute in acest pachet-program, al caror continut va fi dezbatut pe larg, timp de o luna intreaga, de mintile luminate ale acestui popor, amintim?: Legea Invatamantului Preuniversitar, Legea Invatamantului Superior si Statutul Personalului Didactic.


??????????? Acestea vor fi analizate, evaluate si, dupa caz, integrate in proiect. Dupa definitivare, proiectul va intra in dezbatere parlamentara, pentru a putea fi supus votului.
??????????? Pachetul legislativ va putea fi accesat, incepand de luni, 17 decembrie, pe site-ul MECT www.edu.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.