Baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov au făcut un meci mare în această seară şi au câştigat pe terenul celor de la CS Universitatea Alba Iulia, o echipă garnisită cu trei jucătoare de valoare, de la defuncta ICIM Arad şi care emite pretenţii pentru final four-ul campionatului. Olimpia CSU Braşov a câştigat cu 81-79 (15-28, 25-20,15-13, 26-18), partida contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale! Cu excepţia primului sfert, fetele antrenate de Dan Calancea au dominat partida şi au terminat învingătoare, pe un teren unde echipele vizitatoare au şanse mici de izbândă.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,O victorie incredibilă, pentru care merită felicitate din plin fetele! Am venit la Alba Iulia cu doar 9 jucătoare, dintre care două de 15 ani şi una de 18 !! Am demonstrat încă o dată că nu bugetul joacă…Am început slab, Alba a condus şi cu 15 puncte. Fetele s-au mobilizat însă exemplar, apărarea a fost agresivă şi am câştigat pe un final dramatic de joc! Încă o data felicit întreaga echipă, pentru jocul din aceasta seară!”

Pentru Olimpia CSU Braşov au înscris : Irimia 24 de puncte, Carla Bartee 18, Pesovic 15, Sharpe 13, A.Ferariu 9 si Mitic 2 puncte. Cu această victorie, Olimpia CSU Braşov va încheia sezonul regulat pe locul secund în Liga Naţională, performanţă formidabilă, dacă luăm în calcul bugetele celorlalte competitoare, care emit pretenţii în Liga Naţională.

Dorin Duşa

COMENTARII

  1. Chiar ca sunt super-tari! Bravo,si tineti sus traditia acestui sport la Brasov!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.