Recensamantul incepe miercuri noapte

Recensamantul incepe miercuri noapte

0 81

Totul este in grafic pentru inceperea recensamantului populatiei. Recenzorii au fost stabiliti, iar operatia incepe practic in noaptea de miercuri spre joi, la ora 24.00. De luni, isi incepe activitatea Dispeceratul Comisiei Municipale de Recensamant, cu sediul in Primaria Brasov. Cetatenii au la dispozitie un numar de telefon pentru intrebari si informatii chiar si in legatura cu identitatea recenzorilor.
Brasovenii sunt sfatuiti sa-si pregateasca datele pentru recensamant. Si persoanele plecate in strainatate sau in alta localitate decat cea in care au domiciliul vor trebui recenzate. Astfel ca rudele sunt rugate sa le declare recenzorului.
Cetatenii plecati in strainatate sau in alta localitate pentru o perioada mai lunga de 1 an nu mai intra in populatia stabila a localitatii. La recensamant, cetatenii trebuie sa prezinte buletinul si, in cazul copiilor, certificatul de nastere. Informatiile pe care cetatenii vor trebui sa le ofere recenzorilor sunt strict confidentiale si nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare pentru nimeni.
Cetatenii care nu vor sa colaboreze cu recenzorii se pot astepta la sanctiuni de pana la 4500 de lei. Pentru orice intrebari in legatura cu recensamantul, inclusiv verificarea identitatii recenzorilor care vor veni la usa brasovenilor, acestia pot suna la Dispeceratul Comisiei Municipale de Recensamant la numarul de telefon 0268 416550, interior 260.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.