Real Madrid merge dupa Barcelona la UEFA

Real Madrid merge dupa Barcelona la UEFA

0 108

Gruparea Real Madrid a decis, joi, sa depuna plangere la UEFA contra FC Barcelona pentru „conduita antisportiva repetata”, la cateva ore dupa ce catalanii au depus memoriu impotriva portughezului Jose Mourinho iar forul european a deschis o procedura disciplinara, informeaza AFP.
„Dupa ce a aflat de decizia fara precedent a FC Barcelona de a depune plangere impotriva antrenorului Jose Mourinho, in fata tribunalului disciplinar al UEFA, clubul Real Madrid anunta ca se vede obligat sa informeze acelasi organism disciplinar de conduita antisportiva repetata a FC Barcelona”, se arata in comunicatul madrilenilor.

Real considera ca jucatorii catalani „au simulat agresiuni in mod repetat cu unicul scop de a induce arbitrul in eroare, ceea ce a dus la decizia injusta de eliminare a lui Pepe”.
Clubul din capitala Spaniei isi „manifesta sprijinul total fata de antrenorul sau”: „Este surprinzator sa vedem ca aceasta inlantuire de comportamente antisportive si decizii nefericite au culminat cu deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva antrenorului nostru, Jose Mourinho”, se arata in comunicat.
Gruparea Real Madrid este vizata de comisia de disciplina si in calitate de club organizator pentru lansarea de diverse obiecte in teren.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.