Raul Neama, aproape calificat la Europenele de inot

Raul Neama, aproape calificat la Europenele de inot

0 96
Inotatorul brasovean Raul Neama este pe jumatate calificat la Campionatele Central Europene. Adolescentul in varsta de 15 ani de la Clubul Sportiv Luna Brasov a castigat proba de 50 de metri fluture, a sosit al doilea la 100 m fluture si crowl si al treilea in proba de 50 de metri crowl. Raul si antrenorul sau, George Munteanu, profita de conditiile excelente oferite de Bazinul Olimpic.
Un titlu si alte trei clasari pe podium a reusit brasoveanul Raul Neama la Campionatul National de Inot pentru juniori, desfasurat la Pitesti. Inotatorul de 15 ani de la Clubul Sportiv Luna Brasov a facut astfel prima jumatate de pas pentru calificarea la Campionatele Central Europene care se vor desfasura in luna decembrie.
Raul Neama a castigat proba de 50 de metri fluture, a sosit al doilea la 100 m fluture si crowl si al treilea in proba de 50 de metri crowl. Victoria din proba de 50 de metri fluture l-a adus la un pas de participarea la Campionatul Central European din decembrie, pentru care trebuie sa confirme in luna iunie, la o alta competitie interna. Pana acum, conditiile de pregatire erau foarte dificile, insa atat Raul, cat si antrenorul sau, George Munteanu, apreciaza conditiile oferite de Bazinul Olimpic si spera ca rezultatele vor aparea de acum si pentru inotul brasovean.
Clubul Luna a ajuns la peste 100 de sportivi, care se pregatesc pe trei categorii: incepatori, avansati si performeri. Cei mai mici dintre sportivi au varsta de 3 ani, iar cei doi antrenori isi fac treaba cu mult profesionalism, dovada si rezultatele excelente obtinute de sportivii de la categoriile mai mari de varsta.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.