Raport „mortal” în UK: 9 din 10 decese covid sunt ale „vaccinaţilor”

Raport „mortal” în UK: 9 din 10 decese covid sunt ale „vaccinaţilor”

0 93

Biroul Statistic Național din Marea Britanie a publicat, discret, un raport zdrobitor al deceselor din Anglia în funcție de starea de vaccinare. Acesta arată că 9 din 10 morți de Covid sunt vaccinați anti-Covid, aspect care aruncă în aer orice fărâmă de credibilitate a producătorilor și a guvernelor care au promovat vaccinurile împotriva SARS-Cov-2. În România, INSP și Ministerul Sănătății se contrazic reciproc în raportările numărului de morți vaccinați.

De precizat că populația din Regatul Unit este vaccinată cu o doză în proporție de 81%, cu două doze, 76% și cu 3 și 4 doze, în proporție de 61%.  Potrivit expose-news.com, care a citat datele Office for National Statistics (ONS) din UK, în luna octombrie 2022, în Anglia, din 2.406 decese Covid, 2.281 erau persoane vaccinate anti-Covid.  Între 1 aprilie și 31 decembrie 2021, s-au înregistrat 17.150 de decese cauzate de Covid-19, dintre care 13.116 s-au numărat printre cei vaccinați și 4.034 dintre cei nevaccinați. Aceasta înseamnă că 76,5% dintre decesele cauzate de Covid-19 au fost printre cei vaccinați, în timp ce 23,5% dintre decese au fost printre cei nevaccinați.

Autoritățile din România se contrazic reciproc
Ultimele trei raportări ale Institutului Național de Sănătate Publică în privința deceselor Covid la vaccinați și la nevaccinați contrazic flagrant cifrele raportate de Ministerul Sănătății, care citează, culmea, INSP.
Astfel, în săptămâna 20-26 februarie 2023, INSP raporta 54,1% din infectări la vaccinați și 54,8% decese la vaccinați. Pentru aceeași perioadă, Ministerul Sănătății publica pe site, la Buletine Covid, 29 de decese Covid, din care 14 la vaccinați, ceea ce ar însemna un procent de 48,3% decese la vaccinați.
Potrivit INSP, în săptămâna 13-19 februarie 2023, 51,9% din cazurile confirmate au fost la vaccinați și 23,8% decese la vaccinați. Datele Ministerului Sănătății din această săptămână contrazic INSP, arătând că puțin peste 40% dintre decedați erau vaccinați, față de 23,8% raportați de INSP.
Aceleași neconcordanțe oficiale se regăsesc și în săptămâna 6 – 12 februarie 2023, în care INSP a raportat că 52% dintre decese au fost înregistrate la persoanele vaccinate, în timp ce Ministerul Sănătății raporta doar un procent de 30% decedați Covid printre persoanele vaccinate.

Date suspecte și din secțiile ATI
În fapt, autoritățile române depun eforturi constante pentru a demonstra că, în ciuda dovezilor ineficienței vaccinului în ce privește infectarea și transmiterea virusului Covid, acesta ar preveni cazurile grave și decesele.
Edificator este raportul Ministerului Sănătății din săptămâna 20 – 26 februarie 2023, în care se arată că, dintre cei 141 pacienți internați la ATI, 115 erau nevaccinați.
Cu toate acestea, numărul deceselor Covid ale vaccinaților a fost de aproape 50%, ceea ce nu corespunde cu diferența dintre cazurile grave la vaccinați și nevaccinați.
Același fenomen se observă în mai toate raportările săptămânale din ultima vreme, semn că există raportări incorecte ale numărului de vaccinați internați la ATI.

Sursa: romaniafarajustitie.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.