Raed Arafat: ”E un asalt împotriva-mi în ultima perioadă; dacă voi fi...

Raed Arafat: ”E un asalt împotriva-mi în ultima perioadă; dacă voi fi dat afară, o să răspund detaliat la ce se face”

0 147

Raed Arafat: Sunt campanii din România dar și din afara țării
Un deputat PSD, Corneliu Florin Buicu, a postat un mesaj foarte interesant: ”Apropierea sărbătorilor și frigul vor determina pe români să fie impasibili la o eventuală demitere a lui Raed Arafat, fără ieșiri in strada, demiterea având drept scop eliminarea piedicilor pentru “privatizarea” sistemului public de urgență”.

Fără legătură cu deputatul PSD, fostul premier Victor Ponta, pune mai multe ”întrebări”, din partea unor ”oameni de bună credință”
De exemplu:”Cine plătește atâtea milioane de euro pentru campania politică non stop a lui Vlad Voiculescu împotriva lui Raed Arafat și de ce?”, scrie Ponta pe pagina de Facebook, care  pune problema mult mai la obiectde ce se zbate atât de tare Dacian Cioloș să îl impună pe Voiculescu ÎN LOC și să cadă Arafat? 
De ce au declanșat Cioloș și Voiculescu – doi acoperiti cunoscuti! – un atac atât de virulent împotriva Serviciului de Ambulanță și împotriva celui care l-a înființat și condus în toți acești ani?”
Atenție la întrebările punctuale ale lui Ponta – sau ale ”oamenilor de bună credință” despre intențiile celor doi față de Sistemul ISU:
”Vor să îl privatizeze? Sunt mari firme din Franța care vor să preia activitatea acestuia?
Dacă ceva mergea greșit de ce nu au făcut nimic în 2016 când erau la Guvernare?
Oare de ce vor Cioloș și Voiculescu ca tot ce s-a investit să ajungă la niște “investitori” din străinătate?”.

În 2012-2015 în ISU s-a investit enorm din bani europeni și din banii românilor!

Și dacă tot e vorba de bani, premierul Ponta știe despre ce este vorba – iar cifrele sunt amețitoare! 
”Este Raed Arafat “ultima reduta” împotriva războiului prin care Voiculescu și Cioloș vor să pună stăpânire pe Sistemul de Sănătate al României (inclusiv Sistemul ISU) – avand o miza de minimum 6 miliarde de euro/anual?” – întreabă ”oamenii” lui Ponta. 
Intervenția pe Facebook a lui Victor Ponta vine după un interviu de excepție dat chiar de doctorul Raed Arafat. ”Eu am spus că nu se poate privatiza sistemul de urgență – e ca și cum am privatiza o parte din apărarea țării”, a afirmat ferm Arafat – exact în sensul celor spuse de Ponta.
”Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite, am fost supuși unui astfel de atac de foarte mult timp”, a declarat Arafat. ”Sunt mesaje care apar, date de către unele persoane, toate sunt coordonate. 

Raed Arafat
RAED ARAFATȘtirea nopții: ”Raed Arafat va fi executat”, ”Iohann il vrea afară din Guvern!”

Despre ce mesaje este vorba? 
”Mesaje precum: „e de prea mult timp, este bătrân, trebuie să vină tinerii”, explică Arafat, sau ”A făcut ceva bun, dar acum trebuie să plece”.
Mesajele sunt preluate pe anumite canale social media ”și repetate în anumite televiziuni – s-au intensificat după ce a apărut faimosul film înaintea comemorării Colectiv”, a observat Arafat.
Cine este interesat să distrugă sistemul ISU?
”Sunt companii din România dar și din afara țării”, consideră Arafat, ”E un asalt în ultima perioadă”. Ce se va întâmpla dacă Arafat va fi atacat în continuare? ”O să ies să răspund”. Același lucru se va întâmpla și dacă va fi dat afară.

”Nu sunt lipit de scaun – dar eu nu demisionez, ar fi trădare”, a spus Arafat. ”Dacă vor să mă demită, să mă demită. Dacă voi fi dat afară, tot o să ies să răspund. Am spus că plec, dar nu plec peste o zi. Și dacă plec, o să răspund la ce se face”, a subliniat Raed Arafat – definind astfel războiul care va urna săptămâna viitoare.

Miza? Ponta a menționat doar…6 miliarde. Probabil că Ponta nu știe chiar totul, el nu e din domeniu!

Dragoș Dumitriu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.