Puzderie de elevi la Biserica Neagra

Puzderie de elevi la Biserica Neagra

0 481
Elevi veniti tocmai de pe malurile marii si Dunarii au petrecut o zi de neuitat la Biserica Neagra. Programul „Scoala altfel” le-a oferit micutilor ocazia sa viziteze edificiul si sa asiste la un mini-concert de orga. Biserica Neagra a fost neincapatoare pentru scolari, dintre care unii au auzit pentru prima data glasul unei orgi.
Biserica Evanghelica Brasov este una din institutiile care le ofera celor mici posibilitatea sa afle mai multe despre istoria Brasovului si despre cultura orasului nostru, prin programul de vizite destinat elevilor saptaman Scoala Altfel. Monumentul a atras nu numai elevi brasoveni, ci si din Tulcea, Constanta, Bucuresti sau din localitatile de pe Valea Prahovei. Micutii au asistat la un scurt concert de orga, o premiera pentru cei mai multi dintre ei.
Biserica Neagra a trecut din 7 aprilie la orarul de vara, astfel ca va putea avea mai multi vizitatori zilnic de acum. Pentru copii, sa viziteze unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Romania este o mare bucurie. In afara de ghidajele pentru copii, oferite de tineri voluntari, zilnic, intre orele 12:00 si 12:20, in Biserica se organizeaza mici concerte cantate la orga mare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.