PSD si-a fixat electoratul: pensionarii

PSD si-a fixat electoratul: pensionarii

0 76


Amintindu-si de vremurile bune, cand, de dragul lui Ion Iliescu, pensionarii luau cu asalt sectiile de votare si tranteau stampila pe cei trei trandafiri, apasat, fara echivoc, de razbea cerneala pana pe ultima foaie a buletinului de vot, PSD s-a hotarat: joaca cu pensionarii. Drept urmare, de-o vreme incoace, unica initiativa a principalului partid de opozitie este majorarea pensiilor: 30% de la 1 ianurie, 10% de nu stiu, cand, etc. Ultima propunere vizeaza indexarea trimestriala a pensiilor in raport cu rata inflatiei.


“In conditiile in care ea nu va putea fi temperata, nu va putea fi tinuta in frau de actualul executiv, ne va aduce, cu siguranta, in postura de a reveni la o modalitate de pastrare a puterii de cumparare a veniturilor si mai ales a pensiilor pe care am adoptat-o si in anii anteriori atunci cand aveam rate de inflatie mai mari anteriori atunci cand aveam rate de inflatie mai mari”, a motivat vicepresedintele PSD, Marian Sarbu, initiativa partidului sau.


Toate bune si frumoase, numai ca nu se stie daca feed-backul va fi cel dorit. PSD nu mai e ce-a fost. A ramas de el doar o expozitie de tablouri, o numaratoare de oua, un “prostanac” si?popularitate ceva-ceva peste Lazslo Tokes .


E bine totusi ca PSD incearca sa fie mai orientat pe piata politica.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.