PSD Brasov inca mai face opozitie!

PSD Brasov inca mai face opozitie!

0 215

?


PSD-istii brasoveni si-au adus aminte ca sunt inca in opozitie. Ba mai mult au aflat si ca unii din ministrii PD, proaspat “debarcati” de catre Tariceanu nu si-au facut treaba asa cum se lauda, ratand promovarea a trei programe europene din sapte transmise la Bruxelles.


Astfel responsabilul cu probleme de comunicare al PSD Brasov, Mihai David a criticat intr-o conferinta de presa, neamplinirile conducerii democrate a Ministerului Integrarii, adica prestatia doamnei exministru Anca Boagiu. “Activitatea ministerului de resort se dovedeste dezastruoasa, pentru ca Romania va ajunge sa detina un record trist in UE, respectiv va reusi sa obtina sub 5% din sumele ce i-au fost puse la dispozitie”.


Este pentru prima data cand este criticat de catre Mihai David un ministru PD, fiind de retinut inclusiv duritatea atacului.


Sa mai retinem faptul ca purtatorul de cuvant al PSD Brasov, in persoana impartialului domn David, desi cunostea situatia respingerii programelor nu spune nimic despre exministrul de la Transporturi, Radu Berceanu care a ratat si el Programul de transport.


?„..Avem semnale grave de la Bruxelles, deoarece trei din cele sapte proiecte sectoriale destinate obtinerii de fonduri structurale au fost returnate, fiind pline de greseli. Este o situatie fara precedent, care ne va costa foarte mult„, a declarat David.


Oare ex secretarul de stat Mihai David nu a vrut sa-l critice pe Radu Berceanu, fostul sau coleg de cabinet in Guvernul CDR?


Asta da solidaritate colegial guvernamentala!


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.