Protest extrem impotriva asiguratorilor auto

Protest extrem impotriva asiguratorilor auto

0 164

Soferii brasoveni care au patit-o in relatiile cu companiile de asigurari se considera partial razbunati de ideea unei soferite inspirate. Femeia si-a postat masina avariata in fata sediului Companiei Asirom din Centrul Civic, dupa ce a scris pe ea cu vopsea „Asirom nu despagubeste”. Se pare ca firma a refuzat sa-i plateasca femeii daunele masinii, pentru ca are o alta versiune decat a conducatoarei auto asupra felului in care s-a produs incidentul.
Este ceea ce se intampla frecvent in relatiile proprietarilor de masini avariate cu reprezentantii companiilor de asigurari. Masuratorile si verificarile efectuate de agentii constatatori nu se potrivesc de multe ori cu varianta clientului, astfel incat acesta din urma nu poate incasa despagubirea pentru avariile produse masinii. Pe de alta parte, de la inceputul anului, companiile de asigurari din toata tara s-au confruntat cu un val de solicitari de daune pentru pagube produse in urma unor incidente. Pe care inspectorii companiilor le banuiesc a nu fi fost intotdeauna rutiere. Mai multi proprietari au fost chiar acuzati ca si-au avariat intentionat masinile pentru a incasa despagubirea, gest ce costituie infractiune si se pedepseste conform legilor penale.
Masina avariata si inscriptionata cu vopsea din fata sediului Asirom este insa pe placul soferilor care s-au incontrat deja cu reprezentantii companiilor, dar au ramas doar cu avariile de la masina. Conducerea societatii ar vrea sa ridice masina, dar proprietara a avut prevederea de a plati parcarea pentru o perioada mai lunga.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.