Program de sprijinire a tinerelor talente

Program de sprijinire a tinerelor talente

0 56

Asociatia pentru Performanta si Cultura, in colaborare cu Mol Romania, lanseaza in luna iunie un proiect de sprijinire a tinerelor talente din intreaga tara. Programul urmareste sa sprijine tinerii talentati cu rezultate bune in domeniul sportului sau al artei prin acordarea de sponsorizari pentru cheltuieli legate de deplasari la competitii, antrenamente, concerte, tabere de profil, expozitii sau cheltuieli legate de asigurarea materialelor de care au nevoie pentru dezvoltarea si continuarea carierei in conditii optime.
Astfel tinerii talentati din intreaga tara, care au obtinut rezultate deosebite in sport si arta, cu varsta cuprinsa intre 8-18 ani, pot obtine sponsorizari prin programul „Pot ajuta?”, daca se inscriu pana pe data de 4 iulie la adresa www.performanta-cultura.eu. In program se pot inscrie elevi si echipe de sportivi sau ansamblu artistic cu varsta cuprinsa inre 8 si 18 ani, de la scoli,licee, cluburi sportive sau de expresie artistica din Romania, care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri sportive nationale si internationale in domeniul sportiv sau artistic si care au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei.
Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.molromania.ro, www.performanta-cultura.eu la data de 29 iulie 2008, iar castigatorii vor fi anuntati in scris pana pe 15 august 2008. Vor fi acordate sponsorizari in valoare totala de 40.000 Euro pentru categoria sport si 20.000 euro pentru categoria arta, platibili in RON la cursul valutar din data platii.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.