Procurorii au retinut doi sefi de statie

Procurorii au retinut doi sefi de statie

0 163
Doi sefi de statie de la CFR Infrastructura Brasov sunt retinuti pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus masura in urma audierii celor doi, alaturi de alti 10 angajati ai CFR, in dosarul mitei la examenul periodic de competenta. In acest caz, procurorii au organizat marti un flagrant in cursul carui doi membrii ai comisiei de examinare au fost prinsi luand 3 mii de lei mita de la cei examinati.
Ambii sunt insa in libertate cu obligatia de a nu parasi tara timp de 30 de zile, dupa ce procurorii au renuntat sa-i propuna pentru arestare preventiva. Aceeasi masura va fi dispusa cel mai probabil si in cazul celor 2 sefi de statie.
Audierile continua la  Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, unde sunt invitati in loturi de 10 persoane circa 60 de angajati de la CFR Infrastructura., banuiti ca au oferit mita pentru a trece examenul.
Incidentul survine la nici o luna de la scandalul nasilor spagari, un dosar instrumentat de procurorii Parchetului si Politia TF vreme de un an, in care 200 de angajati CFR – controlori, revizori si de la serviciul supracontrol din mai multe regionale din tara – au fost audiati la Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.