Prințesa Diana, pentru prima oară pe Marele Ecran!

Prințesa Diana, pentru prima oară pe Marele Ecran!

0 99

Cel de-al treilea sezon „The Crown“ urmăreşte schimbările din Downing Street, în timp ce regina Elizabethinterpretată de actriţa Olivia Colman, şi familia regală se străduiesc să răspundă provocărilor unei ţări aflate într-o continuă schimbare. Ei trebuie să se adapteze unei lumi noi, mai libere, dar şi mai turbulentă, scrie news.ro.

Scris de Peter Morgan, din distribuţia „The Crown“ fac parte Helena Bonham Carter, în rolul prinţesei Margaret, Tobias Menzies, în rolul ducelui de Edinburgh, Josh O’Connor, în rolul prinţului Charles, Erin Doherty, în rolul prinţesei Anne, Ben Daniels, în rolul lord Snowdon, Jason Watkins, în rolul prim-ministrului Harold Wilson, şi Charles Dance, în rolul lord Mountbatten.

Creatorul serialului Netflix, „Peter Morgan, a descris-o pe Corrin ca pe un „talent genial“, care i-a „captivat imediat“ în timpul castingului. „Actrița are atât inocenţa cât şi frumuseţea prinţesei Diana, dar şi o personalitate complexă. Este alegerea ideală pentru a o portretiza pe prinţesa Diana, care s-a transformat dntr-o adolescentă necunoscută într-un idol feminin“, a spus Morgan. 

image.png
Prinţesa Diana

„Prinţesa Diana a fost un simbol, iar efectul ei asupra lumii rămâne profund şi inspirator“, a spus şi tânăra actriţă despre rolul care cel mai probabil îi va aduce notorietatea la nivel internaţional.   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.