Primul atelier de tricotat de mana din Brasov

Primul atelier de tricotat de mana din Brasov

0 237
Doua brasovence sfideaza moda si ofera doamnele si domnisoarele tricotaje colorate strident facute de mana, ca pe vremea bunicii. Fie ca e vorba de accesorii, brose,  rochii, veste sau chiar covorase, perne ori seturi pentu bucatarie, toate au un numitor comun: sunt extrem de colorate si lucrate migalos, de mana in primul atelier de tricotat din Brasov.
Capriciile modei sunt binecunoscute, iar intoarcerea la lucrul facut de mana, asa cum il facea bunica, nu este neobisnuit. Mirajul „hand-made” a curprins mai ales Occidentul, unde lucrurile tricotate din materiale naturale sunt la mare pret, la propriu. Cristina este o pasionata a tricotatului, iar lucrurile care ii ies din mana sunt atat de frumoase incat ideea atelierului a venit natural.
Pasiunea pentru tricotat si-a descoperit-o inca din copilarie. Croseteaza si tricoteaza aproape incontinuu, iar cand nu poate, se gandeste la noi modele si combinatii de culori pentru atelier.
Atelierul din centrul Brasovului gazduieste zeci de articole tricotate: accesorii tip bijuterie, gentute, palarii si caciuli, manusi, dar si  rochii, veste sau chiar covorase, perne sau seturi pentru bucatarie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.