Primaria Brasov la un click distanta

Primaria Brasov la un click distanta

0 178

Primaria Municipiului Brasov, cu sediul in Brasov, B-dul Eroilor nr.8 , deruleaza, incepand cu data de 04.08.2009, proiectul „PRIMARIA BRASOV LA UN CLICK DISTANTA!” , co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Organism Intermediar pentru Axa Prioritara 3 – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public” a POS CCE.
Valoarea totala a proiectului este de 2.076.550 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 1.692.650 lei.
Proiectul se implementeaza in localitatea Brasov pe o durata de 24 luni, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul municipalitatii.
Obiectivul proiectului este promovarea interactiunii intre sectorul public si cetateni si intreprinderi prin valorificarea potentialului T.I.C. (Tehnologia Informatiei si Comunicare).
Proiectul isi propune imbunatatirea accesului cetatenilor la serviciile administratiei prin metode electronice, precum si realizarea unui concept de integrare intre toate componentele sistemului informatic al Primariei Brasov, in scopul cresterii calitatii serviciilor publice oferite de institutie.
Prin implementarea acestui proiect vor fi dezvoltate servicii electronice de tipul: portal web, call center telefonic automatizat si sistem de plata electronica care vor facilita accesul cetatenilor la informatie, reducerea birocratiei si timpilor de asteptare, precum si deschiderea si transparenta activitatii institutiei.
Beneficiarii proiectului „Primaria Brasov la un clic distanta!” vor fi: Primaria Municipiului Brasov, cetatenii municipiului, reprezentantii mediului de afaceri si serviciile publice din subordinea Consiliului Local Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.