Preturile apartamentelor din Brasov au explodat

Preturile apartamentelor din Brasov au explodat

0 107

Este arhicunoscut faptul ca pretul locuintelor de pe piata imobiliara este exacerbat, fiind crescut artificial enorm de mult. Nici locuintele din Brasov nu ies din tendinte, acestea atingand niste sume de neimaginat, nejustificat de mari. Chiar si agentii imobiliari au fost uimiti de explozia preturilor din ultima vreme.


??????????? Astfel, va putem relata faptul ca un apartament cu doua camere are un pret cu 50 % mai mare decat anul trecut, pretul lor urcand de la 50 000 de euro la 70 000 de euro. Nici apartamentele cu trei camere nu au ramas in urma, astfel ca acestea au fost scumpite cu pana la 40 %, cererea fiind destul de mare. Pretul lor a ajuns la 90 000- 110 000 de euro. Si garsonierele au devenit destul de scumpe, pretul unei camere de acest gen ajungand pana la 45 000 de euro. In aceste conditii, ne intrebam care va fi pretul unui apartament din grupul de locuinte nou contstruite in cadrul complexului «Bellevue Residence».


??????????? Agentii explica faptul ca aceasta crestere a fost determinata de cresterea cererii in raport cu oferta scazuta, dar si din cauza relaxarii posibilitatilor de creditare, care permit tot mai multor tineir sa dispuna de o suma mare de bani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.