Portughezul Pedro Marques a fost prezentat astăzi la FC Braşov

Portughezul Pedro Marques a fost prezentat astăzi la FC Braşov

0 493

Cea mai nouă achiziţie a echipei FC Braşov, portughezul Pedro Marques, a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. Portughezul nu va putea însă să evolueze în meciul cu Unirea Tărlungeni, de sâmbătă, pentru că nu i-a sosit cartea verde. După opinia preşedintelui interiamr al CA de la FC Braşov, medicul Gheorghe Popa, cartea verde a portughezului va ajunge săptămâna viitoare.

,,Sunt bucuros că mă aflu aici. Știu multe lucruri despre FC Brașov. Știu că este o echipă mare a României, dar că nu se află într-o situație foarte bună. Alături de colegii mei, îmi doresc să readucem formația unde îi este locul, în prima ligă. Este un nou pas, o nouă aventură în cariera mea. Sper că voi putea să ajut echipa. FC Brașov este o grupare mare. S-a luptat cihar pentru câștigarea campionatului, acum este în eșalonul secund. Trebuie să o readucem în elită. Mă antrenez, dau tot ce pot pentru a ajunge la o formă bună. Când antrenorul va decide să intru pe teren, o voi face. În ultimul timp am jucat în Angola, am câștigat un titlu acolo. Nivelul fotbalului este destul de bun, în creștere. A fost o aventură frumoasă acolo”, a declarat Pedro Marques.

În altă ordine de idei, un alt jucător, Fane Grigore, care ajunsese la Braşov şi se angrenase la un prim antrenament cu gruparea pregătită de Mihai Stere, a dispărut între timp şi nu mai răspunde nici la telefon, fiind de negăsit!

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.