Porti deschise la Universitatea „Transilvania”

Porti deschise la Universitatea „Transilvania”

0 67

Cu ocazia implinirii a 60 de ani de existenta in orasul de la poalele Tampei, Universitatea „Transilvania” din Brasov organizeaza la acest sfarsit de saptamana „Zilele portilor deschise la Universitatea Transilvania”. Sambata, 17 mai, si duminica, 18 mai 2008, la Aula Universitatii brasovene, toate facultatile vor prezenta viitorilor studenti oferta educationala pentru anul universitar 2008-2009. Astfel, cei care doresc sa urmeze cursurile unei facultati brasovene vor avea ocazia sa viziteze standurile fiecarei facultati si se vor putea interesa despre specializarile pe care le pot urma. Programul de vizitare este: sambata, 17 mai, de la orele 10.00 la ora 18.00 si duminica de la ora 10.00 la 15.00.
Evenimentul face parte din cadrul manifestarilor organizate de Universitate cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta, eveniment care se va bucura de prezenta a peste cinci sute de personalitati academice din Europa si din tara.
De asemenea, facultatile vor prezenta in cadrul „Zilelor Portilor Deschise” si cele mai importante realizari din ultimii ani, precum si activitatile aflate in curs de desfasurare.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.