Portarul brasovenilor desemnat cel mai bun jucator din Liga MOL

Portarul brasovenilor desemnat cel mai bun jucator din Liga MOL

0 94
Toti antrenorii echipelor care participa in Liga MOL, au cazut de acord ca portarul titular al echipei Corona Brasov, slovacul Patrick Polc, sa fei desemnat cel mai bun jucator al lunii decembrie 2012.
Portarul gruparii brasovene a evoluat in toate cele sapte meciuri disputate Corona, in luna decembrie si a avut un aport important la cele 6 victorii obtinute de echipa sa in Liga Mol, in ultima luna a anului trecut.
Greg Lindqvist tehnicianul formatiei brasovene a afirmat ce este foarte bucuros de o astfel de nominalizare, deorece Patrick Polc, merita acest trofeu fiind un profesionist desavarsit.  “Suntem bucurosi pentru Patrick, este un profesionist desavarsit si merita acest premiu. Evident, trebuie sa remarc si faptul ca fara aportul colegilor lui Polc, acest premiu era mai greu de obtinut. Sper ca aceasta realizare sa-i dea un moral bun, care sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele acestui final de sezon.”, a afirmat tehnicianul brasovenilor.
De remarcat faptul ca goalkeeper-ul brasovean, este primul jucator ce evolueaza la o echipa din Romania, care a primit aceasta distinctie, in acest sezon din Liga Mol.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.