Polițistul Marian Godină față cu reacțiunea cocalarilor

Polițistul Marian Godină față cu reacțiunea cocalarilor

2 53

Concursurile de viteză dintre cocalarii cu mașini tunate au ajuns să-i exaspereze pe locatarii din zona Bulevardului Gării. Cum respectivele grupări de cocalari ce-și turează motoarele la maxim iar apoi se întrec în așa zisele ,,liniuțe,, nu au beneficiat până în prezent de impunerea fermă a legii circulației pe drumurile publice, polițistul brașovean Marian Godină a mai tras un semnal de alarmă printr-o postare pe facebook, doar-doar s-o sesiza cineva.   
„Merg tot pe Bulevardul Gării, exact pe unde am venit.
Un pieton calcă pe trecere, așa că încetinesc de la distanță și apoi opresc. Prin stânga și prin dreapta mea, doi tineri trec ghiulea cu bolizii lor. Pe pieton îl ocolesc, iar acesta se întoarce spre ei și le arată degetul mijlociu, bodogănind ceva. Nu am radar în ochi, Astra Zeneca a fost pentru săraci și a venit fără nicio aplicație, dar pot bănui că după ce au ocolit pietonul, au accelerat până la peste 100.
Speram ca acel polițist să mai fie acolo-n deal și să-i surprindă pe concurenții întrecerii.

Deodată li se văd aprinse stopurile pe frână și încetinesc până sub 50.
Nea Gicu, cu bască pe cap, dintr-un Opel vechi și ruginit, venind din sens opus, dădea flash-uri de zori, zâmbind autosatisfăcut de propria-i omenie.
Cocalarii au trecut cuminți pe lângă polițistul cu pistolul radar în mână, eu m-am dus acasă unde am constatat că una din bucățile de brânză era mult prea sărată pentru gusturile mele, iar ‘nea Gicu și-acontinuat drumul bucuros că făcuse o faptă bună,,

 Despre prostia lui ,,Nea Gicu,, nu are rost să mai irosim spațiul editorial al acestui articol. Ceea ce nu înțeleg mulți participanți la trafic este că teribilismul unor tineri căzuți în cap poate duce la pierderea de vieți omenești. Spre exemplificare, sâmbătă noaptea a fost oprit în trafic un tânăr cocalar care conducea cu peste 200 de km/h pe Calea București și tot ceea ce s-a putut face a fost să i se suspende permisul de conducere și să i se aplice o amendă.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.