Poli Iasi a surclasat pe teren propriu formatia Jiul Petrosani

Poli Iasi a surclasat pe teren propriu formatia Jiul Petrosani

0 153

Poli Iasi echipa pregatita de tehnicianul Ionut Popa, a invins vineri seara pe Jiul Petrosani cu scorul de 4-0 (0-0), toate golurile fiind marcate in partea secunda a meciului, din tot atatea ocazii, intr-un meci contand pentru etapa a XXII-a a Ligii I.


Golurile moldovenilor au fost marcate de Balba in minutele 63 si 74 (ambele goluri din lovitura de la 11 m), Palimaru minutele 81 si 86. Meciul a fost dominat de ieseni, care au mai avut cateva ocazii de a marca insa numai portarul Jiului, Ionut Curca, a facut ca scorul sa nu capete proportii si mai mari.

Tehnicianul formatiei Poli Iasi a inceput meciul in urmatoarea formula: Cristian Branet, Adrian Toma, Bogdan Onut, Irinel Ionescu, Cornel Buta, Gustavo Paruolo, Svetozar Mijin, Romulus Miclea, Leonard Naidin, Ionut Balba, Cristian Silvasan.

De partea cealalta Marin Tudorache a trimis in teren urmatorii jucatori: Ionut Curca, Ciprian Dinu, Mihai Lungan, Constantin Borza, Cornel Mihart, Iosif Kalay, Marian Paclesan, Alin Paleacu, Eric Bicfalvi, Mircea Gheorghe, Adrian Dulcea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.