PNG-CD se tine de petitii si reclamatii

PNG-CD se tine de petitii si reclamatii

0 114

Fiind perioada campaniei electorale, mai toate partidele vor sa ne demonstreze noua alegatorilor ca sunt implicate in problemele societatii, in general, si in cele al comunitatii in mod special.


??????????? Astfel, PNG-CD Brasov, prin purtatorul sau de cuvant, Dan Lupu, a sesizat existenta unor probleme grave in judet. Acesta a declarat ca, intr-un sat uitat de lume, Cincsor din Voila, „peste 80 de oameni traiesc la marginea civilizatiei, in casele din tabara abandonata dupa constructia barajului de la Cincsor si de aproape 20 de ani se lupta cu indiferenta autoritatilor. Casele in care locuiesc nu sunt intabulate nici pe numele lor si nici la Primarie. Din aceasta cauza, nu pot incheia contracte cu Electrica sau Compania Apa, iar gazul este o utopie”. Acestia au depus o petitie in vederea solutionarii acestui caz.


??????????? O a doua situatie de criza remarcata de partidul citat mai sus este, starea in care se afla morga spitalului din Victoria, care arata ca „o incapere situata intr-un subsol insalubru, fara usi si geamuri, unde de zeci de ani n-au mai fost facute modernizari si unde nici macar masa pe care sunt asezate cadavrele nu are o stare acceptabila, singurii in elementul lor fiind sobolanii”. Partidul lui Becali a depus o a doua petitie pentru rezolvarea acestei situatii incredibile.


Propunem organizarea de campanii electorale la fiecare doua luni, poate ca, in felul acesta, se mai misca ceva si in tara asta?!


??????????? PNG-istii vor «fair-play» in campanie


??????????? In alta ordine de idei, iata ca a mai aparut un partid care sa reclame proasta organizare a campaniei care este departe de a fi echitabila cu toate omatiunile politice. Candidatul lor, Dorian Lungu, reclama faptul ca unele posturi de televiziune nu au fost «politically correct», iar confruntarile fata in fata s-au transformat in reprezentatii de circ?: „La un moment dat m-am trezit in plus la emisiune, fiindca cei doi au inceput sa rememoreze evenimente de acum 16-17 ani si sa se acuze reciproc. Despre subiectul alegerilor europarlamentare, insa, nu s-a pomenit nimic! Era o emisiune electorala, care s-a transformat intr-un fel de circoteca tragi-comica, iar cei in cauza au dovedit ca n-au nimic in comun nici cu politica si nici cu Europa”.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.