Plan secret de formare a unor Regiuni Autonome in Transilvania!

Plan secret de formare a unor Regiuni Autonome in Transilvania!

DA! Previziunile s-au adeverit. Putem oare, să luăm totul în serios?
Pe data de 24 Ianuarie 2020 am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unuor „servicii”  pentru a fi pregatit si ales… democratic la primăria Timișoarei, prima parte a unui plan de formare a unor Regiuni Autonome  in Transilvania.
Când am scris asta, mulți m-au crezut „dus cu pluta” chiar au râs, așa cum au  râs si când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași planiliberal,de sorginte  neomarxista și neoprogresista.   România era si este „sfârtecată” de un adevarat război mediatic si fals democratic in perspectiva  unui viitor Reich europeance se va statornici treptat in zonele cucerite deja economic    Prima parte a Planului a Reușit

Intrăm în pregătirile pentru partea a doua: Eliminarea PSD din viatza politica si Incercarea de prima Regionalizare Democratica  a  Autonomiei Transilvaniei !!  Ca si in urma cu 8-9 luni,  Las aici postarea și strigătul meu de-atunci către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020. Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor. 

 24 IANUARIE 2020:  
Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului.
Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici  scenariu de lucru, este un plan minuțios și  bine pus la punct.   
De la bun început  planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vechi al Germaniei care tinde să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania. 
În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este de mult cunoscută, fără a fi însă cu… statuat oficial. 
Tot acest proces se va produce sub o anumită mască a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.   
Elementele aplicării acestui plan sunt:
 • Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.
 • Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.
• Anihilarea sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.
• Decredibilizare și atacarea Clerului B.O.R.și al Bisericilor de orice cult,care nu spriijna ”europenizarea” organizata a Continentului!. 
• Scoaterea din joc a politicienilor naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor  de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.   
În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.
Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia / Independența economica sunt, în prima ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud ,dar și alte regiuni chemate să-și concetreze energia spre promovarea Autonomiei sau direct Independența 

În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă –  este deci neutralismul patriotic al d.lui Klauss Werner Iohannis și ca partid integrat USR, al cărui scop este exact acesta.   
In toate celelalte partide unde există naționaliști,  incepand cu cei din conducere,acestia  trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. 
Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:
La Timișoara, USR-ul a intenționat de mult să aducă direct un cetățean etnic german, care să-si construiasca o cetățenie română independenta și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige un post de frunte in Primăria Timișoarei. 
Au existat intrebari, ce e de făcut; tocmai am facut pubica o informație adresata cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.  În această perioadă cel putin ciudata  pentru România și pentru Ardeal, o să tot vorbim despre „concretizarea lor in alegerile din aceasta toamna”. Poate sa apara si in alte judetze, care nu pot fi contracarate decat prin trezirea la realitate a romanilor din fiecare zona „agresata” politic.Asa cum au facut mai multi romani sa preluam  aceaste postari ,sa le facem publice pe retzelele de socializare, pe portaluiri national-romanesti cu decentza si luciditate, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Banat, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.
Dumnezeu Să Ajute România, Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!
Gelu Vișan

Nota
Articol scris si promovat public de Gelu Visan, de Ziua Primei Uniri, 24 Ianuarie 2020

COMENTARII

 1. Am o nedumerire; cum trebuie citite ïnterventiile dvs:
  De sus in jos, sau in ordinea criterii?

 2. Gelulache, ai inceput sa citesti „Adevarul”(Scanteia bunicilor lui Dragnea)??? Vad ca ti s-a agravat boala… Du-te omule si fa un consult la Neuro (platesc eu, ti-am spus), pana nu e prea tarziu!! Vrei sa ajungi la Vulcan?

  • Și ce-are? De ce a „bunicilor” lui Draknea? Chiar Draknea. Deși cititul nu a fost niciodată punctul forte al moroiului. Și eu am prins acest ziar.
   Întotdeauna este bine să citești, să te informezi din mai multe surse. Fiecare tabără își laudă ciracii și-și înjură adversarii.

   • Gura pacatosului adevar graieste!
    PS Nu uita de Neuro! Daca nu pentru tine, fa-o macar pentru noi.. „tiganii de romani”….

  • Eeee…. o duceai bine ca „prim”, așa-i? Oricum, pentru liniștea ta sufletească, uite o știre care să-ți crească pipota de bucurie și mândrie: banii din impozitele plătite și de noi, de brașoveni, ajung la țiganii din primăria capitalei sub formă de prime sau sporuri, cum ar fi cel de „condiții vătămătoare”. Vezi în „Adevărul”” detalii mai multe.

 3. Și ce este rău în autonomiile acestea? Că nu vor mai dat toți bani țiganilor de mitici spre exemplu, să facă ăia catedrale? Să subvenționeze hoțiile lor? De ce trebuie ca marii contributori din țară să verse taxele și impozitele în Haules-Bucales? Nu, banii aceea trebuie să rămână unde activează ele. Că așa-i normal și firesc.

  • Pentru ca traiesti intru-un stat unitar suveran, paduche flausat ce esti! Vad ca-ti put „soldovenii’, miticii si in general „tiganii de romani”. Nu vrei tu sa-ti iei tu Ardealul inchipuit din capul tau si sa ti-l bagi in curulet sau sa te duci cu el in mata? Ba, bou’ baltii, habar n-ai de nimic dar te tot bagi in seama pe aici cu anti-romanismele tale infecte. Ia-ti frumusel taxele tale importante cu care intretii tu toata tara asta de „lenesi” si lasa-ne sa (nu) ne fie dor de aberatiile tale. Recunoastem, imparate, nu te meritam, lasa-ne si lasa-te!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.