Pizza – jeleu ce declanseaza diabetul de tip 2

Pizza – jeleu ce declanseaza diabetul de tip 2

0 137

Produsul discutat in acest articol si analizat de profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este unul destul de controversat, care pare sa sfideze legile gusturilor culinare.
Incercand o reteta de mogul, care imbina dulcele cu amarul si saratul cu acru, Sakizki Pizza este o pizza-jeleu.
Sakizki Pizza este un produs zaharos din categoria jeleului, fara nici o legatura, de fapt, cu pizza. Din cauza ingredientelor continute, acesta are un profil nutritional foarte dezechilibrat, cu un foarte mare exces de glucide rafinate cu absorbtie rapida.
Una dintre cele mai grave consecinte inregistrate in urma consumarii indelungate a acestui jeleu este inducerea aparitiei rezistentei la insulina si a diabetului de tip 2, supraponderalitatea, obezitatea, sindromul metabolic.
Pe langa glucidele rafinate, produsul contine si o serie de aditivi alimentari periculosi pentru sanatate, coloranti chimici de sinteza azoici, E102, E110, E129, E133, care pot declansa sindromul ADHD, avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi. Produsul analizat nu este indicat copiilor, adolescentilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, supraponderalilor si obezilor, suferinzilor de sindrom ADHD, de maladii hepato-renale, de maladii cerebro si cardiovasculare, de dislipidemie, de maladii neurodegenerative, bolnavilor de cancer.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.