Piti explica alegerile

Piti explica alegerile

0 74

Victor Piturca tehnicianul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, a explicat motivul pentru care nu i-a convocat la lot pe Lucian Sanmartean si Dani Coman.

 "Pur si simplu am mizat pe alti jucatori, de asta nu l-am luat pe Sanmartean. Pe acest post este Tanase, dar si Maxim. Poate data viitoare", a spus Piturca. Selectionerul a precizat apoi ca are mare incredere in Tatarusanu, desi l-a dorit la lot si pe Dani Coman.

"Tatarusanu nu are doar doua jocuri la Steaua, a mai evoluat si inainte. Chiar si la nationala. Dani Coman, din pacate, are o mica problema, a avut-o si la meciul cu Inter. Cu siguranta, daca era apt, s-ar fi regasit printre tricolori. Acest compartiment al portarilor este o mare problema pentru noi. Doi nu joaca, Pantilimon si Lobont sunt rezerve la echipele de club.

Intrarea lui Tatarusanu nu a fost prea agreata, dupa cum am vazut. Nu i se poate imputa golul marcat de Otelul lui Tatarusanu, a fost un sut formidabil. Dar un portar de valoarea lui trebuie sa reactioneze si la suturi de genul asta",a completat selectionerul.

Romania va intalni Estonia si Andorra in urmatoarele doua meciuri oficiale din startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.