Personalul Curții de Apel Brașov își întrerupe activitatea

Personalul Curții de Apel Brașov își întrerupe activitatea

1 183

Marți, personalul auxiliar de specialitate şi personalul conex din cadrul Curţii de Apel Braşov își va întrerupe total activitatea, după ce o întrerupere de 2 ore a acesteia a fost consemnată luni.
Personalul va recurge la întreruperea activității, în semn de protest faţă de anularea pensiilor de serviciu, conform unui comunicat remis de Curtea de Apel Brașov:

„În cursul zilei de 28.01.2020, personalul auxiliar de specialitate şi personalul conex din cadrul Curţii de Apel Braşov a informat conducerea instanţei că va întrerupe total activitatea, în semn de protest faţă de iminenta abrogare a dispoziţiilor legale care consacră pensia de serviciu. În acest interval de timp nu va fi efectuat nici un act de procedură sau activitate specifică funcţii fiecărui salariat în parte.
Grefierii planificaţi în şedinţele de judecată vor participa numai la judecarea cauzelor urgente şi a celor cu arestaţi, permițând accesul publicului cu doar 5 minute înainte de intrarea completului de judecată şi nu vor efectua nici un fel de activităţi specifice funcţiei sau alte acte de procedură decât cele pentru soluţionarea cauzelor urgente.
Întreg personalul va protesta prin întreruperea totală a activităţii pe tot parcursul zilei

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.