Persoane accidentate de SMURD Brasov

Persoane accidentate de SMURD Brasov

0 162

Sambata dupa-amiaza, o femeie si un copil au fost loviti de o ambulanta SMURD, aflata in misiune.
Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni din preajma Spitalului Judetean Brasov, ambulanta dand de pamant cu femeia care tinea copilul in brate.
Femeia si copilul se afla acuma in afara oricarui pericol, iar Politia Rutiera a deschis o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.
Mai trebuie mentionat faptul ca in ambulanta se afla un barbat injunghiat in gat, in stare grava.

Este drept ca accidentul s-a petrecut pe trecere de pietoni si in oricare alt asemenea caz vina i-ar fi apartinut gategoric soferului. Dar aici a fost vorba de o ambulanta in misiune, transportand un accidentat grav, injunghiat in gat. Iar sirena ambulantei rasuna spargand timpanele tuturor celor din zona, iar girofarul se rotea furios. De aceea este de neinteles de ce femeia cu copilul in brate a tinut mortis sa treaca inaintea ambulantei. Orgoliu, lipsa de educatie civica, neatentie, inconstienta? Sau toate la un loc?
Si nu ar fi acuma prima data cand vezi, deopotriva pietoni si masini, neluand in seama semnalele sonore si luminoase ale echipajelor de salvare, ceea ce inseamna, de fapt, o incalcare a legii. Iar acest lucru este grav si putand duce la consecinte la fel de grave, caci asemenea incalcari ale legilor nu fac decat sa ingreuneze un trafic si asa de groaza in Brasov.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.