PDL Brasov viseaza frumos

PDL Brasov viseaza frumos

0 96

Fiecare om este liber sa viseze, ba chiar natura il obliga la asa ceva. Dar asta se intampla in somn.


Cand visezi insa cu ochii deschisi, situatia se complica. De obicei aceste vise se materializeaza daca este vorba de cumpararea unui pachet de tigari sau a unei jumatati de paine.


Ce viseaza PDL Brasov?


Aceasta noua formatiune politica viseaza obtinere, la Brasov a peste 50% din sufragii la alegerile locale din 2008. Deasemenea doreste majoritatea in Consiliul Local, ca si in Consiliul Judetean, in care vrea si presedintia.


Noul hibrid politic, condus de actualul primar Scripcaru, avandu-l ca vice pe av. N.V.Popa, se pare ca vrea sa domine viata urbei. Si se poate sa mai atraga de partea lui ceva politicieni brasoveni. Asta nu este insa indeajuns, pentru ca buletinele de vot le baga in urne marea masa de alegatori. Iar doar cu bancute vopsite si locuri de joaca pentru copii – gardul acela vopsit pe dinafara – in schimbul cvasihaosului domnind in oras, ma indoiesc de transpunerea visului in realitate.


Poate doar plusul de intelect(ualitate) al lui N.V.Popa fata de seful sau de filiala, George Scripcaru, ca si atragerea eventuala a unor politicieni cu capul pe umeri, sa poata duce la transpunerea in fapta a acestui vis.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.