Partidul Socialist Roman acuza

Partidul Socialist Roman acuza

0 246

?


Partidul Socialist Roman este preocupat si recunoaste importanta rezultatului votului din 19 MAI, dat fiind faptul ca in disputa se afla nu doar functia suprema in stat, ci si principiile democratice care practic in acest moment sunt calcate in picioare.


?????????


Partidul Socialist Roman considera ca intreaga energie dirijata catre acest conflict de principalele forte politice, grupuri de interese si nu in ultimul rand persoane politice ce manifesta un caracter infect a deturnat atentia societatii romanesti, a romanilor de pretutindeni de la adevaratele probleme cu care se confrunta.


?


Partidul Socialist Roman indeamna intreaga societate romaneasca, electoratul adevarat, sa priveasca in spatele celor care au creat aceasta stare conflictuala si sa descopere adevarul.


??????????? Acest adevar trebuie sanctionat impreuna cu cei care l-au creat.


??????????? Aceasta lupta partizana intretinuta adesea prin metode si mijloace meschine a creat si va crea in continuare Romaniei o imagine de stat corupt, in afara legii.


??????????? Toate acestea vor crea mari piedici in demersurile esentiale de dezvoltare durabila a Romaniei.


?


Partidul Socialist Roman sustine neconditionat intreaga societate romaneasca in demersurile ei de identificare a tuturor nedreptatilor pe care le suporta, a tuturor celor care le-au creat.


?


Socialismul European modern reprezentat de socialisti adevarati, va impune respectarea si dezvoltarea democratiei moderne si va continua sa construiasca in Romania o alternativa bazata pe principii solide si respect social.


Partidul Socialist Roman are incredere si va respecta decizia din 19 mai a electoratului roman din care cu mandrie fac parte si socialistii.


?


?


PRESEDINTE,


?


Victor BADEA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.