Partidul ForÅ£a Civică – Comitetul Director sambata la Brasov

Partidul ForÅ£a Civică – Comitetul Director sambata la Brasov

0 366
Comitetul Director al partidului ForÅ£a Civică se reuneÅŸte sâmbătă la BraÅŸov pentru o analiză a rezultatelor alegerilor parlamentare de anul trecut, colaborările politice ÅŸi discutarea posibilităţii organizării unei ConvenÅ£ii NaÅ£ionale a partidului în următoarea perioadă, a anunÅ£at preÅŸedintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu.
"ForÅ£a Civică va avea primul Comitet Director de după alegerile parlamentare din 9 decembrie sâmbăta aceasta, 12 ianuarie, la BraÅŸov. Åži vom lua între alte decizii importante legate de colaborările politice, legate de traseul politic pe următoarele ÅŸase luni, vom lua în discuÅ£ie ÅŸi cazul în care suntem, sau nu, în situaÅ£ia de a convoca o ConvenÅ£ie NaÅ£ională a partidului după cea din 7 septembrie 2012", a declarat luni Mihai Răzvan Ungureanu, la o conferinţă de presă.
Potrivit lui Ungureanu, la Comitetul Director de la Braşov va fi realizată o analiză a alegerilor parlamentare şi va fi discutată organizarea partidului.
"Vom face oricum o analiză a alegerilor parlamentare ÅŸi a reprezentării partidului în structura Legislativului. Åži, de asemenea, suntem astăzi în plin proces de auditare a tuturor organizaÅ£iilor judeÅ£ene ale partidului.
ConvenÅ£ia NaÅ£ională ar urma să stabilească, între altele, în formă definitivă, ulterior unui proces de alegeri locale, conducerile filialelor judeÅ£ene. Noi, acum, încă avem conduceri de filiale judeÅ£ene aflate sub semnul interimatului.
Noi nu avem preÅŸedinÅ£i ai filialelor locale aleÅŸi definitiv. Iar acest interimat trebuie să se încheie o dată cu o ConvenÅ£ie NaÅ£ională care ar putea să fie convocată, spun ar putea, ulterior alegerilor din fiecare filială locală. Este ÅŸi acesta un pas în constatarea maturităţii partidului ÅŸi este normal să se întâmple aÅŸa, după ÅŸase-opt luni de interimat să trecem în formula definitivă", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.