Parcari pentru scheieni

Parcari pentru scheieni

0 97

Brasovenii care locuiesc in zona Poarta Schei sunt primii care vor beneficia de locuri de parcare proprii. Municipalitatea a demarat de curand un proiect de atribuire a locurilor pentru rezidenti, initiativa care a fost aprobata printr-un regulament.
Pentru inceput doar cetatenilor din zona Poarta Schei li s-au transmis adrese prin care sunt invitati sa depuna cereri si documentele necesare stipulate in actul normativ aprobat de plenul CL Brasov. Potrivit regulamentului, pentru fiecare apartament de bloc sau spatiu cu o alta destinatie va exista de acum inainte un loc de parcare in apropierea imobilului.
Reprezentantii Directiei Tehnice din Primaria Brasov i-au anuntat pe cetateni ca locurile sunt amenajate la mai putin de 30 m de frontul imobilelor, dar in functie de configuratia perimetrului se poate depasi aceasta limita. Trebuie stiut ca in aceste parcari nu vor exista locuri pentru autovehiculele de peste 3,5 tone. In situatiile in care numarul solicitarilor il depaseste pe cel al spatiilor amenajate in parcare sau cand unul sau mai multe locuri sunt solicitate expres de mai multi locatari, atribuirea se va face prin licitatie publica.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.