Pachete politice

Pachete politice

0 94

Dupa ce zilele trecute pedelistii brasoveni, in frunte cu cei doi viceprimari, au impartit pachete copiilor din cartierul Astra, iata ca si celelalte principale formatiuni politice nu se lasa mai prejos.
Astfel, Organizatia Municipala Brasov a PSD a impartit si ea, vineri, pachete, in principal cu alimente, la sediul ei, in mare majoritate pensionarilor, dar si altor categorii de oameni mai nevoiasi. De fapt nu trebuia decat sa te arati ceva mai jerpelit si sa ajungi la rand si ti se dadea, caci au fost pregatite cateva sute de asemenea pachete.
Cu toate acestea, romanasii nostri nehaliti s-au inghesuit, uitand de cele dureri si de varsta, doar or apuca si ei si sa nu ramana fara pomana social-democrata.
„Actiunea pe care am organizat-o este una traditionala si astfel incercam ca la zilele de sarbatoare sa fim alaturi de simpatizantii nostri, dar mai ales fata de cei aflati in nevoi. Gestul semnifica preocuparea noastra pentru problemele sociale cu care ne confruntam”, a declarat presedintele executiv al PSD Brasov, Otilian Neagoe.

Nici liberalii nu vor sa ramana mai prejos si au pregatit 50 de pachete pentru saraci. Aceste pachete vor fi impartite prin grija consilierului local Adrian Atomei si a membrilor Clubului Studentilor Liberali din Brasov si vor fi distribuite maine. Pachetele contin alimente de baza si se impart cu titlul „Zambet de Craciun”.

Oare de ce politicienii nostri sunt grijulii cu cate ceva alimente numai in asemenea ocazii, in loc sa se gandeasca tot timpul la multii defavorizati, pentru a ii aduce la un nivel de venit care sa nu mai necesite asemenea pachete – pomeni?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.