PACE CONDITIONATA

PACE CONDITIONATA

0 119

?


?


George Scripcaru, presedintele PD Brasov si primarul urbei, este de acord sa bata palma cu presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dar il pune pe acesta sa se spele mai intai pe maini cu sapunul deblocarii finantarilor pentru primariile PD din judet. El se plange ca “oamenii? aceia s-au angajat la niste investitii care acuma sunt blocate”.


O fi avand si Scripcaru dreptate, nu zic nu, dar cand, de atata vreme, doar pentru ca asa vrea “sefu’ al mare”, te certi, pe plan local si in detrimentul intereselor brasovene, cu adversarii politici care nici ei nu-s mai breji, ori bati neconditionat palma si discuti dupa aceea, intre patru ochi – chestia cu rufele murdare – care ce da de la el, ori te duci la culcare si lasi pe altul.


Sa speram intr-o impacare cat mai grabnica, dar nu ca la jocul de polo, unde pe deasupra apei adversarii isi strang mainile, iar sub apa isi dau la gioale, caci brasovenii asteapta ceva concret de la edilii lor, nu numai bancute vopsite printre blocuri sau cate un turnulet istoric reconditionat.


?


Dan Bota ???

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.