Omenirea a fost din nou salvată de o civilizație extraterestră necunoscută?

Omenirea a fost din nou salvată de o civilizație extraterestră necunoscută?

0 388
 
După căderea pe 15 februarie a meteoritului la Celiabinsk continuă să apară diferite ipoteze în legătură cu cele întâmplate. Vă prezentăm una dintre ele, aparÅ£inând domnul Gabriel Nicolae Teodorescu (Sursa: Vocea Rusiei). Acesta are o pregătire ÅŸtiinÈ›ifică la bază, în domeniul fizicii.
 
Certitudini
Un interesant fenomen astronomic, s-a produs pe 15 februarie, la ora locală 7:20:26 în regiunea Celiabink, din zona Urali, când pe cer a putut fi observată traiectoria unui meteorit intrat în atmosferă. Imaginile publicate de mass-media rusă È™i preluate la nivel internaÈ›ional au fost senzaÈ›ionale, pe imagini fiind surprinÈ™i meteoriÈ›i incandescenÈ›i pe cer, la o altitudine foarte mică de pământ.
Comunitatea È™tiinÈ›ifică internaÈ›ională este până în prezent de acord cu faptul că evenimentul petrecut nu a avut nici o legătură cu asteroidul 2012 DA14, care s-a aflat vineri la o distanță minimă de Terra, la aproximativ 27.700 km.
Meteoritul a explodat în atmosferă deasupra oraÅŸului rus Chelyabinsk din Rusia, la 15 februarie 2013. Roca spaÅ£ială avea dimensiunile unui autobuz ÅŸi greutatea de circa 7.000 de tone ÅŸi a explodat cu forÅ£a a 30 de bombe nucleare de la Hiroshima. Meteroritul s-a deplasat cu 35.000 km/h, de 10 ori mai rapid ca un glonÅ£ de puÅŸcă. În aceeaÅŸi zi, pe lângă Terra a trecut la distanÅ£a de 27.700 de km asteroidul 2012 DA14 care avea masa de 180.000 de tone ÅŸi diametrul de 50 de metri.
 
Ipoteze

Meteoritul ar fi putut produce un dezastru pe planeta noastră, dacă nu ar fi fost lovit de un obiect zburător neidentificat, care l-a făcut să explodeze înainte de a ajunge pe Terra.

EntuziaÅŸtii care cred cu tărie în OZN-uri susÅ£in această teorie, insistând că un mic obiect zburător neidentificat ar fi intrat în coliziune cu meteoritul pe parcursul traiectoriei sale în atmosferă. În urma exploziei care s-a produs după ciocnirea lor, unda de ÅŸoc a distrus 100.000 de metri pătraÅ£i de sticlă, peste 3.000 de clădiri din Chelyabinsk fiind afectate.

 

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.