Olimpia mai joaca doar pentru palmares

Olimpia mai joaca doar pentru palmares

0 85
Baschetbalistele de la Olimpia pleaca la Timisoara pentru ultima partida din sezonul regulat fara nici o sansa de calificare in play-off. Din pacate, echipa din Sfantu Gheorghe, dupa ce si-a asigurat locul 4, a mers in Capitala pentru meciul cu Sportul Studentesc cu rezervele si a pierdut. Astfel, studentele si-au asigurat, practic, locul in play-off, in timp ce Olimpia va ramane pe dinafara. Cu toate acestea, brasovencele merg la Timisoara decise sa obtina o victorie de palmares, care ar demonstra si valoarea echipei. Seful comisiei de sport din Consiliul Judetean, Dragos Craciun, este de parere ca brasovencele ar fi obtinut la pas calificarea in play-off daca ar fi avut inca din toamna lotul din retur.
Si antrenorul Dan Calancea crede ca echipa din retur a fost una deosebit de puternica si, daca s-ar fi sudat mai devreme, ar fi putut obtine rezultate mai bune cu Sfantu Gheorghe si Alba Iulia, care ar fi dus-o in play-off. In aceste codnitii, regretele lui Calancea sunt cu atat mai mari.
Dupa partida de la Timisoara, brasovencele vor merge la Chisinau pentru o reciprocitate cu echipa ASE din capitala Moldovei, care a fost prezenta la Brasov in decembrie. Din pacate, mai multe dintre actualele jucatoare vor fi aproape imposibil de tinut, deoarece au oferte mult peste potentialul formatiei brasovene, de la echipe care se bat la titlu. In aceste conditii, Dan Calancea si Dragos Craciun se gandesc deja la jucatoare care pot fi aduse sub Tampa pentru sezonul viitor, dar si la junioare care vor putea fi promovate la echipa mare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.