Obraznicia tupeului pedelist pe ultima suta

Obraznicia tupeului pedelist pe ultima suta

0 181

Chiar fara sa vrei si tot auzi, pe la radio sau televizor, franturi din lupta politica in vederea prezidentialelor. Gunoaiele bine fermentate sunt mutate tot mai la vedere de cei incapabili sa gestioneze lumina, chiar si in lupta politica.
Si daca prin toate formatiunile politice se vede noroi pe pantofi, la pedelisti hainele, inclusiv gulerul camasii, sunt pline de jeg.
Aceasta formatiune politica, condusa de la Cotroceni, vrea sa se impuna si sa-si impuna vrerea cu orice pret si folosind din ce in ce mai tare spreiuri politice paralizante, cu un formidabil iz de mizerie.
Priviti numai aparitiile pe micul ecran al unor reprezentanti ai acestui partid. Toti au in priviri un fanatism malefic, care te-ar baga in pamant din prima daca nu te tin ingerii balamalelor. Aceste priviri dovedesc lacomia de a te inghiti cu fulgi cu tot si de viu daca nu ai atitudine supusa ideilor exprimate de aceste exemplare de balauri trogloditi. Iar cand le mai auzi si vorbele, te temi ca in clipa urmatoare se va casca pamantul sub ei. Din pacate, asemenea minuni nu se mai intampla in zilele noastre.
Am urmarit in ultima vreme – nu stiu nici eu de ce, poate m-am imbolnavit fara sa realizez faptul – o serie de emisiuni in care exemplare pedeliste erau opuse reprezentantilor altor partide sau a unor persoane cunoscute din mass-media. Si nu am putut vedea la acesti exponenti ai unei ciudate democratii liberale decat incapatanarea sa nu devieze de la ideea fixa care le-a fost trasat sa o sustina.
Nu exista explicatie la expunere, nu exista raspuns concret la intrebarile din cadrul dialogului. Se repeta la infinit placa dorind sa convinga de murdaria lumii in care PD-L-ul este castelul curat si fara prihana. In rest nimic concret inafara de aruncatul pisicii moarte si negre in ograda vecinilor.
Acuze peste acuze, venite chiar si din partea unui presedinte de tara care ar trebui sa fie echidistant, dar care se poarta tot mai mult ca un tiran si dictator de tara a lumii a patra. Iar ceilalti ii tin isonul.
Acest lucru este cu atat mai vizibil, cu cat ies mai multe nereguli pe la ministerul condus de protejata presedintelui, cel al Turismului. Tupeul cu care se baga bete in roate Comisiei de ancheta este inimaginabil intr-o lume normala, iar legile tarii si ale bunului simt sunt calcate in picioare cum nici intre animale nu se intampla. Nu mai insir acuma toate nemerniciile pedeliste in aceasta privinta, le puteti intalni pe micile ecrane la tot pasul.
Ma mira insa inversunarea cu care pedelistii lupta sa o scoata basma curata pe Elena Udrea, eventual viitoarea nevasta a unui eventual viitor presedinte nedorit inca cinci ani. Caci, inafara de acest eventual eveniment matrimonial, se pare ca prin acel minister s-au comis fapte grave care ar incurca temeinic mersul victorios al partidului, dorit cat mai unic de fondatorul sau, daca aceste fapte ar iesi la iveala. Si nu trebuiesc decat comparate cazurile Udrea si Ridzi. Aceasta din urma a fost piesa de sacrificiu a partidului, cu ceva nereguli dovedite si cu altele care probabil vor iesi la iveala, insa de mica dimensiune. In schimb, la Udrea se trage tare sa nu iasa nimic la suprafata, din mocirla in care se balaceste atat ea si ministerul ei, cat si formatiunea politica de care apartine.
Am spus ca nu intru in amanunte, dar coincidentele si toate celelalte afisate de pedelisti in favoarea „printesei” turismului sfideaza prea mult.
Si din nou ma gandesc, in legatura si cu acest caz, la varful aisbergului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.