O noua banca in Brasov

O noua banca in Brasov

0 72

Desi segmentul de servicii financiare din tara noastra pare suprasaturat, se pare ca se mai gasesc destule astfel de institutii care sa-si deschida sucursale in Romania.


Si Brasovul, orasul din inima patriei este un loc favorabil acestor activitati. Bancile, caci despre ele este vorba, au rasarit in orasul nostrum ca ciupercile dupa ploaie. Si tocmai cand ai fi zis ca mai mult de atat nu se poate, iata ca a mai aparut una.


Romanian International Bank (RIB) a inaugurat, in cursul saptamanii acesteia, prima sucursala in Brasov. Pe langa serviciile standard, cum ar fi conturi curente, depozite bancare, credite, carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani, aceasta mai ofera si solutii financiare complexe.


„Pentru RIB, calitatea de de top a serviciilor oferite reprezinta un obiectiv prioritar. O permanenta cercetare a nevoilor clien?ilor reprezinta modul in care gandim si focalizam imbunatatirea relatiilor cu acestia“, a spus Florin Danescu, prim-vicepresedinte RIB.


??????????? De cand a venit in Romania in 1998, banca si-a dezvoltat permanent reteaua de unitati, cea din Brasov fiind cea cu numarul 33 din tara.


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.