O infrangere i-ar putea fi fatala

O infrangere i-ar putea fi fatala

0 95

Steaua Bucuresti echipa pregatita de atnrenorul Marius Lacatus, are emotii inaintea derbyului cu Dinamo. Lacatus anunta ca rezultatele il vor tine in Ghencea, iar o infrangere cu Dinamo, i-ar putea fi fatala.
Anul trecut, in Ghencea, Dinamo a castigat cu 4-2, dupa un meci in care pe teren se aflau brazilienii Elton si Andrey, dar si francezul Thereau.
„Eu sunt linistit, dar oricand pot fi inlocuit daca rezultatele nu apar. Atat timp cat mi-am asumat riscul raspunderii rezultatelor o sa respect deciziile conducerii. Toate jocurile cu Dinamo mi-au ramas in memorie. Mi-a ramas in amintire o perioada de noua ani in care Dinamo nu a castigat vreun meci. Nu cred ca la un joc Steaua – Dinamo, fotbalistii se gandesc la prime. Nu prea avem zile sa ne bucuram de o eventuala victorie, deoarece avem multe meciuri de disputat. Eram mult mai linistit ca jucator decat ca antrenor inaintea unui meci cu Dinamo. Probabil si ambitiile prea mari, declaratiile, nu fac bine atmosferei. Eu incerc sa fiu cat mai ponderat in declaratii si asa ar trebui sa fie si adversarul”, a afirmat Marius Lacatus.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.