O IDEE PENTRU PRIMARUL SCRIPCARU

O IDEE PENTRU PRIMARUL SCRIPCARU

0 69

?


Nu-i de-ajuns ca Guvernul Tariceanu a inventat abuziva taxa de prima inmatriculare, dar si subordonatii (vorba vine…) pe linie executiva din localitatile turistice vor sa urmeze exemplul Palatului Victoria, inventand la randu-le – si tot abuziv! – diverse taxe „specifice”.


Ramane celebru primarul constantean Radu Mazare, care a transformat Mamaia intr-un robinet de bani la bugetul local, exemplul sau contaminandu-i, se pare, anul acesta si pe alti baroni locali din statiunile de pe Litoral.


Ca sa nu ramana mai prejos, avand si exemplul primarului din Giurgiu, inventivul si grabnicul apucatoriu din buzunarele automobilistilor, primarul din Sinaia, Vlad Gh.Oprea, vrea sa puna si el bariera cu taxa pentru automobilistii ce vor sa urce cu masina la Cota 1400. „Taxa de altitudine” propusa de primarul din Sinaia spre aprobare Consiliului Local este de 1.000.000 lei vechi!


Avand in vedere ca Poiana Brasov este tot… la altitudine si chiar constituie o atractie turistica nationala, ce-ar fi sa-i treaca prin cap si simpaticului nostru, Georgica Scripcaru, sa propuna Consiliului Local o taxa „corespunzatoare” ofertei de imagine cu care se lauda Bra?ovul turistic? Sau chiar aceasta este si intentia primarului brasovean?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.