O decalare strategică – Moţiunea de cenzură a PSD se amână cu...

O decalare strategică – Moţiunea de cenzură a PSD se amână cu 10 zile!

0 65

Joi seara, în direct la Antena 3, președintele PSD, Marcel Ciolacu a facut un anunț surpriză – Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie. Vă reamintim ca în urmă cu două săptămâni, liderul PSD anunţa că social-democraţii vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie.
„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD?
Trăim o demență.
Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?
”, a spus Marcel Ciolacu.
Realitatea este extrem de tristă, respingerea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) de către Comisia Europeană nu este o surpriză. Din erorile multiple, din diferitele variante trimise și respinse de care CE se pare că nu s-a învățat nimic. Cei doi principali responsabili premierul Cîțu și ministrul Ghinea ar trebui să-și dea demisia imediat. Pentru a vedea o mică parte din erorile sesizate de Comisie (CE) vă invităm să lecturați: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost respins de Comisia Europeană, un dezastru pentru România.
Este posibil ca amanarea depunerii moțiunii PSD (probabil semnata și de AUR) să fie legată de o premoniție – demiterea ceor doi principali vinovati de acest imens rateu, Cîțu și Ghinea, de către preș. Iohannis.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.