Numaratoare inversa – prognoza liberala

Numaratoare inversa – prognoza liberala

0 150

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, anunta, pe blogul sau, ca a inceput numaratoarea inversa pentru guvernul Boc.
Inclin sa-i dau crezare, pentru ca adunatura aceasta de ulei ranced, etichetat PD – acel L din coada nici nu mai conteaza – si cu zeama scursa de la social-democrati – alti democrati, de tipul si asemanarea fostilor liberal-democrati; pana-n europarlamentare, aceasta zeama se va numi „democrat-sociala”, iar la prezidentiale va candida Basescu, sustinut de un sir de litere, toate democrate: PD-L-S – va sa zica adunatura guvernamentala actuala, a apasat, la urcarea prin diferitele fotolii sau scaune, pe butonul declansand ceasul bombei, pentru ca au fost prea ambitiosi ca sa-l vada.
Tariceanu scrie in blog: „Ceea ce s-a intamplat astazi (ieri, conferinta de presa a lui Boc, dupa anuntarea hotararii CCR,n.a.) este actul 3 din piesa de teatru ‘Bomba fumigena’. Actul 1 a fost demisia lui Gabriel Oprea, actul 2 – dezbaterea pentru modificarea Constitutiei, actul 3 – razboiul declarat pensionarilor.”
Tariceanu sustine ca, pentru Boc, „dusmanul de clasa este pensionarul ‘nesimtit’ (termen folosit de premier). Din cauza lui economia merge prost si din cauza lui nu sunt bani.”
Tariceanu mai subliniaza, ca exemplu al „eficientei” acestui guvern, ca, in timp ce muncitorii de la „Dacia” Pitesti cer solutii guvernului si presedintelui tarii, Traian Basescu organizeaza dezbateri pentru modificarea Constitutiei, iar Boc, in loc sa-si recunoasca prostia, continua sa sustina ca pensionarii nu au dreptul la munca. In acest timp, pentru problemele economice presante, grave, nu exista timp si solutii.
Ca o concluzie, Tariceanu incheie: „A inceput numaratoarea inversa pentru guvernul Boc si pentru acei politicieni care au adus la putere acest guvern. Sper doar sa nu fie si numaratoarea inversa pentru Romania.”
Nu trebuie sa fii liberal ca sa te asociezi acestor prognoze ale fostului premier. Iar ultimsa propozitie, cea in care este amintita o posibila soarta a Romaniei, poate duce pe oricine cu gandul la ascensiunea lui Hitler.
Doamne fereste!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.