Noul calendar al fazei nationale a olimpiadelor scolare

Noul calendar al fazei nationale a olimpiadelor scolare

0 184

Calendarul pentru faza nationala a olimpiadelor si concursurilor ?scolare 2006-2007 a fost decalat cu o zi pentru a da posibilitatea participantilor sa petreaca sarbatorille de Pasti alaturi de familiile lor, se arata intr-un comunicat al MEC.


Astfel, urmatoarele olimpiade nationale, care figurau in graficul initial cu data de incepere 9 aprilie 2007, se vor desfasura dupa cum urmeaza:– Olimpiada nationala de limba franceza, spaniola, portugheza: 10 – 15 aprilie


– Olimpiada nationala de limbi clasice: 10 – 15 aprilie


– Olimpiadele nationale limba materna croata, rusa si craineana: 10 – 13 aprilie


– Olimpiada nationala de limba germana moderna: 10 -14 aprilie


– Olimpiada nationala de matematica: 10-15 aprilie


– Olimpiada nationala de fizica: 10 – 15 aprilie


– Olimpiada nationala de biologie: 10 -15 aprilie


– Olimpiada nationala de informatica pentru liceu si gimnaziu: 10 – 16 aprilie


– Olimpiada nationala de istorie: 10 – 14 aprilie.Locurile de desfasurare a olimpiadelor mai sus mentionate ram?n neschimbate. Inspectorii de specialitate din Ministerul Educatiei si Cercetarii au transmis catre toate inspectoratele scolare judetene/ISMB note referitoare la modificarile de mai sus.
In perioada?10 – 15 aprilie 2007, se vor desfasura, in mai multe orase din tara, faza nationala a majoritatii olimpiadelor si concursurilor scolare, in care sunt angrenati peste 10.000 de elevi. Obiectivul general al acestor competitii, organizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Inspectoratele Scolare Judetene,?este promovarea spiritului concurential si a performantei la disciplinele din programa scolara. Concursurile se adreseaza elevilor cu aptitudini, inclinatii si interese deosebite pentru domeniile stiintelor, tehnicii, meseriilor, artelor, civic, sportiv, interdisciplinar etc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.